Csomagajánlatunk

Ebben a csomagban minden benne van, hogy a nagy nap minden részletét magával ragadó képekké változtassuk.

Miért velünk?

Csapatunk kizárólag az egyedi és emlékezetes pillanatok rögzítésére szenteli magát, minden eseményen és témában. Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 10 éves tapasztalattal és a legmodernebb felszereléssel rendelkezünk. Nagy napotokon több fotós és videós kolléga is rendelkezésetekre áll, hogy minden részletet megörökíthessünk. Az egészség és a minőség az első számú prioritás számunkra, ezért csapatunk tagjai nem dohányoznak, hogy munkánk során semmilyen hátrány ne érje megrendelőinket.

Az egyik legprofibb teknikát vásároltuk meg, amiből 3 darabot is magunkénak tudhatunk. Az itt leírt felszerelés a leírtak alapján leinformálható az interneten ,az árakat és véleményeket egyaránt.  

Eszközeink

Hogy miért van ennyi felszerelésünk?

Miért van ennyi felszerelésünk? Azért, hogy garantáljuk a folyamatos munkavégzést és a backup lehetőséget, ha bármilyen technikai probléma adódna. Nem alkalmazunk bérelt modelleket. A képeink mind élesben, néha ismeretlen terepen készültek. Rugalmasak vagyunk minden helyzetben, és a szakmai tudásunkkal és elkötelezettségünkkel biztosítjuk, hogy az összes fontos pillanatot elkapjuk.

A képek minősége és stílusa a szenvedélyünkből fakad. A fotózás nem csak munka számunkra, hanem az életünk része. Minden kép egyedi és megkapja a saját látásmódunkat. Folyamatosan fejlődünk, követjük a legújabb trendeket, hogy megfeleljünk az egyedi igényeiteknek mind a fotózás, mind a retusálás terén. Fiatalok vagyunk, energikusak és szenvedélyesen szeretjük a fotózást ,videózást.

Amit kínálunk

Az összes nyers képet átadjuk, átlagosan több mint 3000 kép két napon belül a nagy nap után. 

Átlagosan 500-600 retusált képet készítünk, és ezek folyamatosan elérhetők lesznek a különböző felületeinken. A retusálás során számos stílus közül választhattok, a világos színektől a kontrasztos és színhű képekig. Kettő napos rendelkezésre állást biztosítunk ,hogy szebbnél szebb helyszínre utazhassunk és ott készíthessünk Rólatok igazán gyönyörű egyedi kreatív képeket.

A fotózás csomag

Bízunk benne, hogy elnyeri tetszéseteket a munkásságunk, és minket választottok, hogy megörökítsük az emlékezetes pillanataitokat. Ha további kérdéseitek vannak, ne habozzatok feltenni őket.

Küldj nekünk üzenetet!

Kapcsolattartó kollégánk rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot.