Bemutatkozás

Köszönöm hogy itt vagy, és érdeklődsz a munkáim iránt!

Kedves Párok

Sok évnyi tapasztalat mutatja, hogy már az első beszélgetés vagy éppen a legelső fotózás elején megtaláljuk a közös hangot. Nagyon hamar feloldódtok mellettem, tekintve a kellően komolytalan személyiségemet, hiszen pontosan tudom, mennyire izgultok az ilyen fontos pillanatokban.

 Mellettem nem feszengenek vagy érzik kellemetlenül magukat még a szégyenlősebb Párok sem, a nagy napon pedig ügyelek arra is, hogy észrevétlen maradjak. Keresem azokat a pillanatokat, amiket érdemes megörökíteni, de instrukciókkal is szolgálok, hogy a nagy napotok és a kreatív fotózásotok is igazi élmény legyen.

Rólam

Tehetségemet a fotózáshoz egy, akkor már profi fényképész ismerősöm fedezte fel, aki véletlenül látta meg az első képeimet. Tanácsát megfogadva, komolyabban kezdtem foglalkozni a fotózással, és ez lett belőle, azóta ez a hivatásom…

Minden egyes felkérés egy újabb élmény számomra, lehetőség arra, hogy újat, valami különlegeset alkossak. Fiatal vagyok, energikus, aki imádja a fotózást és aki minden egyes képeteket ugyanolyan lelkesedéssel alkotja meg!